ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קקי ירוק
מנהל: מפקחים
קקי ירוק
אני מגדל 2 קוקטליים זכר ונקבה לזכר יוצא לו צואה בצבע ירוק ויוצא לו כזה כמו חוט גומי בצבע ירוק ולא צואה רגילה בעיגול שמתי לב בשבוע האחרון ולנקבה יוצאת צואה בצבע נורמלי ממה זה יכול להיות מה אני צריך לעשות ? האם לגשת לוטרינר או לא ? וטרינר אמר לי בשביל השקט הנפשי תבוא נבדוק אותו עולה 80 ש"ח ללכת ? לא ללכת ? מה יכולה להיות הבעיה אצל התוכי ומה אני עושה במצב זה ? תודה.
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: קקי ירוק
גיל שלום,
צואה בצבע ירוק יכולה להיות על בסיס אכילה מרובה של ירקות ירוקים -צואת התוכי משתנה מאוד בהתאם לסוג התזונה שלו אך גם יכולה להצביע על בעיית כבד- הצבע הירוק יכול להיות של חומר הנקרא ביליוורדין-פיגמנט חומצות המרה העיקרי בתוכים הנמצא בכבד, כאשר ישנה פגיעה בכבד, משתחררת כמות גדולה של ביליוורדין בצואה שיכולה להיות מלווה בשלשול-בעיה הנקראת ביליוורדינוריה
אי לכך מומלץ לקחת אותו לווטרינר של תוכים ואני מדגיש לווטרינר של תוכים ולא לכל ווטרינר.
בהצלחה,
צואה בצבע ירוק יכולה להיות על בסיס אכילה מרובה של ירקות ירוקים -צואת התוכי משתנה מאוד בהתאם לסוג התזונה שלו אך גם יכולה להצביע על בעיית כבד- הצבע הירוק יכול להיות של חומר הנקרא ביליוורדין-פיגמנט חומצות המרה העיקרי בתוכים הנמצא בכבד, כאשר ישנה פגיעה בכבד, משתחררת כמות גדולה של ביליוורדין בצואה שיכולה להיות מלווה בשלשול-בעיה הנקראת ביליוורדינוריה
אי לכך מומלץ לקחת אותו לווטרינר של תוכים ואני מדגיש לווטרינר של תוכים ולא לכל ווטרינר.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
תודה רבה לך ... הייתי אצל וטרינר הוא בדק וראה שזה שילשול הביא לי אנטיביוטיקה לשים 5 שפריצים של מים בבקבוק מים שלהם ואחרי זה לשים 4.0 מ"ל אנטיביוטיקה וכבר אין לו שלשולים אבל עדיין אני רואה שיש קקי ירוק כזה והתזונה שאני מביא עדיין אותה תזונה...
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
גיל שלום,
אנטיביוטיקה באופן כללי ממש לא מומלץ לתת דרך מי השתיה מכיוון שתוכים שותים מעט וקשה לדעת בדיוק מהי כמות האנטיביוטיקה שהם ספגו לגוף, מקובל לתת אבקות אנטיביוטיקה דרך המים כברירת מחדל במקרה ומגדלים הרבה תוכים בוואלייר ולא ניתן לתת טיפול לכל אחד ואחד,
הצעתי לך שתלך לווטרינר של תוכים - קשה לי להאמין שווטרינר של תוכים ימליץ על מתן טיפול של אנטיביוטיקה דרך מי השתי.
בהצלחה,
אנטיביוטיקה באופן כללי ממש לא מומלץ לתת דרך מי השתיה מכיוון שתוכים שותים מעט וקשה לדעת בדיוק מהי כמות האנטיביוטיקה שהם ספגו לגוף, מקובל לתת אבקות אנטיביוטיקה דרך המים כברירת מחדל במקרה ומגדלים הרבה תוכים בוואלייר ולא ניתן לתת טיפול לכל אחד ואחד,
הצעתי לך שתלך לווטרינר של תוכים - קשה לי להאמין שווטרינר של תוכים ימליץ על מתן טיפול של אנטיביוטיקה דרך מי השתי.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים: