חברים יקרים,
בעקבות אי הסכמה בנושאים שונים ביני ובין הנהלת האתר, החליטו שני הצדדים על פרידה. אי לכך, לא אהיה זמין עוד לענות על שאלות בפורום "מענה מקצועי". מי שהתחיל כאן שרשור, ומרגיש שלא קיבל תשובות מספקות מוזמן ליצור עמי קשר טלפוני (פרטי יצירת קשר למטה, בחתימה). נהניתי לענות על שאלותיכם, ואני מאחל לכולם הצלחה רבה גם בתחום התוכים וגם בכלל.
שתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת,
עדי
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דברי סיכום
מנהל: מפקחים
Re: דברי סיכום
אנו מודים לד"ר עדי גנץ על כברת הדרך שעשה עימנו ועל המידע שסיפק לחברי הקהילה , אנו מאחלים
לך עדי הצלחה בכל מעשיך.
מאחר ותוכן פירסומי יוסר מהאתר חברים אשר יהיו מעוניינים ליצור עם ד"ר עדי יוכלו לעשות זאת בטלפונים הבאים:
1-800-3-800-80, 09-9572267
לך עדי הצלחה בכל מעשיך.
מאחר ותוכן פירסומי יוסר מהאתר חברים אשר יהיו מעוניינים ליצור עם ד"ר עדי יוכלו לעשות זאת בטלפונים הבאים:
1-800-3-800-80, 09-9572267
עדי וצוות האתר
חבל לי על הפרידה כי עדי עזר לי המון
מקווה שכולם יצליחובאתר גם בלי עדי.
תתקשרו על כל בעיה שנראת לכם חשודה
בהצלחה בהכל
עידו
חבל לי על הפרידה כי עדי עזר לי המון
מקווה שכולם יצליחובאתר גם בלי עדי.
תתקשרו על כל בעיה שנראת לכם חשודה
בהצלחה בהכל
עידו
תודה רבה עדי על הכל...
בהצלחה בהמשך :]
בהצלחה בהמשך :]
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
לחברי הפורום שלום
הנני רוצה לאחל לד"ר עדי גאנץ בהצלחה בהמשך, עדי נחשב לאוטוריטה ומוביל דיעה בתחום התוכים וציפורי הנוי בארצנו ובטוחני שעוד נשמע ממנו הרבה התחום של רפואת הציפורים.
ד"ר גדי שרביט
הנני רוצה לאחל לד"ר עדי גאנץ בהצלחה בהמשך, עדי נחשב לאוטוריטה ומוביל דיעה בתחום התוכים וציפורי הנוי בארצנו ובטוחני שעוד נשמע ממנו הרבה התחום של רפואת הציפורים.
ד"ר גדי שרביט
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.