שלום דר" עדי יש לי שאלה חשובה לפני כמה חודשים אולי שלוש קניתי פרסונטות 14 תוכים ושמתי בכלוב גדול עם עוד 4קוקטלים
לפני שבטעיים ראיתי שיש 2 תוכים שלא מרגישים טוב ועשיתי בדיקה ל3תוכים ויצא חיובי לכלמדיה עכשיו אני צריך לעשות טיפול ואני מודאג ולא יודעאיך אפשר לטפל בכל כך הרבה ציפורים האיש שקניתי ממנו אמר לי שאפשר לעשות טיפולים שלאנטיביוטי במים אבל אולי יש גם בריאים וזה יעשה להם אולי נזק?מבקש עזרה שבטוח יהיו בריאים עם אתה יכול להגיד לי גם כמה זה יכול לעלות זזה חשוב שאני אדע תודה רבה רבה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בטיפול
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בטיפול
הי דור,
נשאות של כלמידופילה שכיחה מאוד, בייחוד במינים הקטנים, ולא בטוח שהתחלואה הייתה בגלל זה. מומלץ להביא את החולים לבדיקה. כל דבר אחר הוא בבחינת ניחוש.
עדי
נשאות של כלמידופילה שכיחה מאוד, בייחוד במינים הקטנים, ולא בטוח שהתחלואה הייתה בגלל זה. מומלץ להביא את החולים לבדיקה. כל דבר אחר הוא בבחינת ניחוש.
עדי