ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הגוזל גוסס

עוסק בבריאות התוכי שלנו. האפשרות לשאול שאלה ולקבל מענה מוטרינר
המתמחה בתוכים. פרסום השאלה מתבצע לאחר מענה הוטרינר. פרטים
נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
jango65
ביצה
ביצה

הגוזל גוסס

שליחה על ידי jango65 »

היום בבוקר קמתי להאכיל את הגוזל הוא כמעת גמול כבר בן חודש וחצי ואני רואה שהוא מקופף כזה יושן אני עושה קולות מזיז את הכלוב והוא בקושי מגיב אני מוציא אותו אי רואה שהוא נופל כל שניה לא יציב כאילו הוא איש זקן בן 100 שעוד שניה מת הוא פשוט בקושי זז אמרתי אולי זה בגלל שירדתי עכשיו לארוחה ביום אז הכנתי לו דייסה והאכלתי בהתחלה הוא לא רצה אבל לאט לאט הוא התחיל לאכול עוד ועוד

עכשיו הזפק שלו מלאה ואחרי שהאכלתי אותו הוא היה יפה יותר יציב מאיך שראיתי אותו לפני 40 דקות אבל עדיין קשה לו ללכת כזה והוא טיפה רועד ואנלא יודע מה לעשות כי גם היום באים לקנות אותו ואני לא יכול לקחת אותו לווטרינר כי אני לא יודע איפה יש ווטרינר שמתמחה בתוכים באזור שלי ואין לי איך ללכת ואין לי כסף ואני לבד בבית רק בשעה 4-5 יהיה לי אפשרות ללכת אבל אני מעדיף ו כי אני מוכר אותו ואנלא יכול לבזבז עליו עכשיו 300 שקל אפילו יותר .

אתה יכול בבקשה להגיד לי מה לבדוק עכשיו ואם התוצאות ככה וככה אז מה לעשות?

יש משהו לתת לו משהו לעשות אולי נשבר לו משהו בבקשה בבקשה תעזור לי מה צריך לעשות כדי להחזיר אותו למצבו חוץ מווטרינר מה לבדוק אצלו?
סמל אישי של משתמש
dr.sharvit
מענה מקצועי
מענה מקצועי
שם פרטי:: גדי שרביט
איש קשר:

Re: הגוזל גוסס

שליחה על ידי dr.sharvit »

אין מנוס אלא לקחת אותו בדחיפות לווטרינר של תוכים לשם בדיקה מקיפה.
בינתיים ניתן לחמם את הכלוב לטמפ' 27-29 מעלות עם נורת חימום אינפראאדום או נורת שולחן, לתת לו וזלים במזרק דרך הפה והזנת דייסה דרך הפה, כמו כן ניתן לתת לו תערובת מולטיויטמין וחומצות אמניו - פריים לחיזוק עם פרוביוטיקה וניתן לתת ניסטטין אם יש לך במקרה ואתה חושד שאין התרוקנות טובה של הזפק על רקע פטריית הקאנדידה\ אך שוב לפי מה שאתה מתאר יש צורך לאשפז את הגוזל לקבלת טיפול דחוף.

בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
שלח תגובה

חזור אל “מענה וטרנרי”