ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גירוי בעין שכל הזמן חוזר
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
גירוי בעין שכל הזמן חוזר
יש לי תוכון חצי אנגלי יש לו גירוי בעור מסביב לעין העור שם מאוד אדום עכשיו זה לא פעם ראשונה שזו קורה ועובר לקוקטילית שלי היתה דלקת עיניים ואני יודע שצריך לעשות תיון אם קשה לפתוח את העין בנוסף למשחת עינים לא הספקתי לקנות את המישחה רק עשיתי לו תיון וזה עבר אחרי יום אחרי שבוע שאין כלום זה שוב חזר הבעיה היא שהבת זוג שלו הטילה והגוזלים בקעו ככה שאני לא יכול לקחת אותו לוטרינר כדי לא לגרום לנקבה לעזוב את הגוזלים למה זה כל פעם חוזר מה יכול להיות הבעיה ?העין עצמה לא אדומה רק העור מסביב אבל אני חושב שזה מפריע לו לפתוח את העין אז יכול להיות שזו כן דלקת עיניים? אותו טיפול שניתן לקוקטילית עם דלקת בעין יתאים לתוכון חצי אנגלי?

- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: גירוי בעין שכל הזמן חוזר
לחבר שלום,
בהחלט יתכן ומדובר בדלקת עיניים או דלקת של לחמית העין, יתכן גם ומדובר בדלקת של הסינוס האינפראאורביטלי שנמצא ממש מתחת לגלגל העין.
אם הבעיה חוזרת על עצמה ,כנראה ומדובר בחיידק עמיד שהטיפול הקונסרבטיבי לדלקות עיניים לא פוגע בו ולא משמיד אותו לגמרי.
במקרים כאלו, אין ברירה אלא לקחת משטח בקטריולוגי מהעין ולשלוח את המשטח למעבדה מיוחדת. במעבדה יגידו לך איזה חיידק בודד ואת סוג האנטיביוטיקה הספציפית נגד חיידק זה.
קח בחשבון שיתכן גם ומדובר בדלקת על בסיס טפילי עור ,פטרייה או אלרגיה מקומית.
בהצלחה,
בהחלט יתכן ומדובר בדלקת עיניים או דלקת של לחמית העין, יתכן גם ומדובר בדלקת של הסינוס האינפראאורביטלי שנמצא ממש מתחת לגלגל העין.
אם הבעיה חוזרת על עצמה ,כנראה ומדובר בחיידק עמיד שהטיפול הקונסרבטיבי לדלקות עיניים לא פוגע בו ולא משמיד אותו לגמרי.
במקרים כאלו, אין ברירה אלא לקחת משטח בקטריולוגי מהעין ולשלוח את המשטח למעבדה מיוחדת. במעבדה יגידו לך איזה חיידק בודד ואת סוג האנטיביוטיקה הספציפית נגד חיידק זה.
קח בחשבון שיתכן גם ומדובר בדלקת על בסיס טפילי עור ,פטרייה או אלרגיה מקומית.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.