ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה בעין של פסיפיק
מנהל: מפקחים
בעיה בעין של פסיפיק
יש לי גוזל של פסיפיק בן כ-4 חודשים. אחרי שבועיים גיליתי שיש לו משהו בעין אחת.הלכתי לבקר ויטרינר הוא אמר שזה שום דבר והוציא לו מהעין מין גוש קטן וקשה. לאחר מספר ימים גיליתי ששוב נוצר לו גוש בעין פניתי לרופא והוא נתן לי משחה אנטיביותית. בבדיקה שלי היום גיליתי שוב גוש בעין. מה לעשות?
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: בעיה בעין של פסיפיק
לחבר שלום,
גוש בעין יכול להתפתח מסיבות רבות: וויראלית-מחלת הפוקסווירוס, חיידקים- פסטאורלה או סטאפילוקוקוס, טראומה, גידולים בעין או בסביבת העין, דלקת של הסינוסים הסופראאורביטליים, טפילי עור, מחסור של ויטמין A ועוד גורמים נוספים ולכן ללא בדיקות מקיפות קשה לדעת מהי הסיבה.
קח אותו לווטרינר של תוכים ואני מדגיש של תוכים לשם ביצוע הבדיקות.
בהצלחה,
גוש בעין יכול להתפתח מסיבות רבות: וויראלית-מחלת הפוקסווירוס, חיידקים- פסטאורלה או סטאפילוקוקוס, טראומה, גידולים בעין או בסביבת העין, דלקת של הסינוסים הסופראאורביטליים, טפילי עור, מחסור של ויטמין A ועוד גורמים נוספים ולכן ללא בדיקות מקיפות קשה לדעת מהי הסיבה.
קח אותו לווטרינר של תוכים ואני מדגיש של תוכים לשם ביצוע הבדיקות.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
לדר' שרביט תודה על תשובתך! רציתי לברר האם יש רופא שיוכל לעשות בדיקות עיניים לתוכי שמתמחה בשני התחומים גם עיניים וגם תוכים?
כי רופא שמתמחה בתוכים כבר בקרנו וזה היה הטיפול שהוא נתן. בתודה פנינה.
כי רופא שמתמחה בתוכים כבר בקרנו וזה היה הטיפול שהוא נתן. בתודה פנינה.
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
לצערי אין רופא מומחה לעיניים ולתוכים כאחד אך דר' עדי גאנץ מהרצליה הנו מומחה בתחום של תוכים , אני משוכנע שיהיה לו כיוון טוב בנוגע לטיפול
נ.ב. מיהו הווטרינר של תוכים שביקרתם ?
בהצלחה,
נ.ב. מיהו הווטרינר של תוכים שביקרתם ?
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
שוב תודה על המלצתך. עד כה טיפלתי בתוכים אצל דר' רונן מלצר בראשלצ וקבלנו טיפול טוב ומסור.