ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תלונות בעירייה

עוסק בבריאות התוכי שלנו. האפשרות לשאול שאלה ולקבל מענה מוטרינר
המתמחה בתוכים. פרסום השאלה מתבצע לאחר מענה הוטרינר. פרטים
נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

תלונות בעירייה

שליחה על ידי שרוןןןן »

שלום ד"ר שרביט

אני מגדל בחצר שלנו בבית 2 קקדוים אמברלות ו8 דררות לאחרונה הגיעו אלינו תלונות זה היה מהשכנים שמעלינו שבאו ואמרו שזה מפריע להם והעברנו את התוכים צד מהחצר למקום אחר שיהיה פחות רעש

לפני שבוע בערך הגיעו אלינו פקחים מהעירייה ואמרו לנו שהגישו עלינו תלונות לא אמרו של רעש אמרו שיש תוכים ובמכתב לא היה רשום על רעש

הפיקוח רצה רישיון וטרינרי שאנחנו יכולים לגדל את התוכים שלכל תוכי אנחנו חייבים לשלם 107 שקל רישיון לא משנה איזה גודל או סוג .

ואמרו לנו שזה חוק עזר עירוני של חולון והקציבו לנו זמן לשבוע ובשבוע הזה היינו צריכים לקבוע עם הוטרינר העירוני של חולון שיבוא יראה ויאשר

שאלנו אותם עם יש לנו רישיון והשכנים מתלוננים זה יעזור הרישיון אמרו לנו שהרישיון לא עוזר ואנחנו יכולים לקבל קנסות

אחרי כמה ימים נאלצתי למכור 4 גוזלים של דררות שיפחת הרעש

הגענו להחלטה שהעברנו את 2 זוגות הדררות לעבודה של אבא שלי ל10 ימים למשל וכאילו שהוטרינר והפיקוח יבואו ולא יראו ולא נצטרך לשלם

סתם לרישיון שלא עוזר ואת הקקדוים הכנסו לתוך הבית

היום בסביבות עשר בבוקר בא פיקוח עירוני רצה לראות אישורים של התוכים אמרנו לו שהוטרינר צריך לבוא היום והוא הלך .

הוטרינר הגיע ראה שאין תוכים והוא אמר גם שוב שהרישיון לא יעזור במידה והשכנים יתלוננו ושהפיקוח צריך לבוא ולהחליט שאין פה תוכים זה

לא התפקיד שלו לראות ולקבוע שאין תוכים

הקקדו שלי הם מרעישים גג שעה ביום אין מצב שהם חורגים משעה אולי זה נשמע כמו נצח אבל זה כמות הזמן שהם מרעישים וזה לקראת

שמחשיך . הוטרינר גם אמר שאם הוא מאשר צריך ללכת ולהחתים את כל השכנים שהם מאשרים שהם מסכימים לי לגדל את התוכים.

ועכשיו בנו מולנו בניין חדש ממש צמוד לידינו וזה גם משפיע עליהם הרעש

מה אני יכול לעשות במצב כזה.?

מה כל הפרוצדורה לקבל רישיון לאחזקת 2 תוכים קקדו או בנוסף 4 דררות .?

מי קובע עם התוכים רועשים .? ואיך קובעים את זה .?

ואם כל וטרינר גם אם לא באותו עיר יכול לתת רישיון לאחזקת תוכים.?

מצד אחד כואב לי למכור אותם אבל אם לא תיהיה לי ברירה ואבא שלי יקבל דוחות אז אין באפשרותי לעשות כלום אני מאוד קשור לתוכים וגם לכל הבניניים יש איטום עם הם סוגרים את החלונות בקושי ויש רעש

אני לא יכול להכניס את הקקודים בבית הם בחצר מבחינת 2 דברים אמא שלי לא תרשה בגלל הניקיון שהם מלכלכים וגם שזה בתוך הבית הצעקות ממש חזקות אבל שהם בחוץ והם צמודים לחלון והכל סגור אז בקושי שומעים אותם

כמעט לכל בנייין שלידי וכמה דיריים יש תוכים ואני רואה ואני שומע אותם ואני בטוח שאין לאפחד רישיון וטריני וזה מזה לא אופר

מקווה שתוכל להציע לי פתרון תודה רבה ..!
תמונה
סמל אישי של משתמש
dr.sharvit
מענה מקצועי
מענה מקצועי
שם פרטי:: גדי שרביט
איש קשר:

Re: תלונות בעירייה

שליחה על ידי dr.sharvit »

שרון שלום,

לכל עיר ועיר יש חוק עזר עירוני שונה לגבי התנאים להחזקת בע"ח
ישנן ערים שאינן מרשות החזקת תוכים,עופות ויונים בחצר אלא רק בבית.
בעיקרון העניין תלוי במה כתוב בחוק העזר- המלצתי לפנות למח' הפיקוח העירוני או ללשכה המשפטית ולבקש לראות את חוק העזר הנוגע לעניין.
בעקרון אם התוכים מרעישים וישנן חתימות שכנים לעניין הנך מחוייב להחזיקם בתוך הבית לפחות בשעות המנוחה 14-16 23-7 .

בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
שלח תגובה

חזור אל “מענה וטרנרי”