דף 2 מתוך 3

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 26 אפריל 2010 19:34
על ידי eli_lea
היי יניב,

הטמפרטורה באומנת זהה לפחות בשלושה שבועות הראשונים בהם מורידים מעלה בשבוע, לאחר שלושה שבועות הטמפרטורה תהיה על 34 מעלות וכאן מתחילים להוריד חצי מעלה בכל שבוע במשך השבועיים הבאים כך שמעכבים מעט את ההורדה של הטמפרטורה.
בגיל חודש הגוזל יהיה על 33 מעלות, מכאן ואילך תראה על פי ההתפתחות , לרוב ממשיכים להוריד בין חצי למעלה בשבוע .

לגבי זמני ההאכלה, אתה יכול לצפות במדריך המצולם ,מצויין בו את זמני ההאכלה שעל גבי האריזות, מה שמשתנה זה בעצם הכמויות.
גם לגבי הכמויות יש לך מידע כיצד לקבוע את הכמות.
תראה את הסירטון אם לא הבנת תשאל.
מדריך מצולם להכנת דייסה

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 29 יוני 2010 09:52
על ידי risto
מאמר מעניין מאוד.תודה אלי.

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 08 אוגוסט 2010 15:53
על ידי יונתן כהן
אלי כתבת
ימים 1-7 כל שעתיים ארוחה אחרונה בחצות ארוחה ראשונה בין 5-6 בבוקר
זה אומר שמחצות עד 5-6 בבוקר הם לא מקבלים שום ארוחה?!?

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 08 אוגוסט 2010 16:19
על ידי eli_lea
נכון, מחצות ועד שש בבוקר לא נותנים מזון.

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 28 ינואר 2011 14:13
על ידי wwwwww
אך אני יודע כמה זמן הפסקה לעשות בן ארוחה לארוחה מה כל 5 דקות אני יצתרך לימדוד את הזפק??..

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 28 ינואר 2011 17:20
על ידי eli_lea
יש לך בעמוד הראשון טבלת זמנים להאכלות, בשעות המצויינות צריך לבדוק את הזפק ולפעול על פי הריקון.

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 21 פברואר 2011 01:37
על ידי idanboko
רשום בתחילת המאמר שאחת מהסיבות להחתמה היא הגדלת כמות הסבבים בכל עונה.
למה מתכוונים??

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 21 פברואר 2011 09:49
על ידי eli_lea
הכוונה פשוטה, אם אתה מאפשר להורים לגדל את הגוזלים הם יתחילו סבב חדש מאוחר יותר לאחר שהגוזלים יתאו מבתי ההטלה ויהפכו לעצמאים. אם אתה לוקח את הגוזלים להחתמה אתה בעצם חוסך מההורים את זמן התהליך שהם היו משקיעים בגוזלים ולפיכך הם מתחילים להתרבות מוקדם יותר , המשמעות של מוקדם יותר - יותר סבבים בעונה.

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 21 פברואר 2011 20:10
על ידי idanboko
וואי זה לא ידעתי.
מאוד מעניין!
תודה

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 29 ספטמבר 2014 19:30
על ידי אבי47
תודה רבה
ושיהיה לנו בהצלחה