Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
נשלח: 26 אפריל 2010 19:34
היי יניב,
הטמפרטורה באומנת זהה לפחות בשלושה שבועות הראשונים בהם מורידים מעלה בשבוע, לאחר שלושה שבועות הטמפרטורה תהיה על 34 מעלות וכאן מתחילים להוריד חצי מעלה בכל שבוע במשך השבועיים הבאים כך שמעכבים מעט את ההורדה של הטמפרטורה.
בגיל חודש הגוזל יהיה על 33 מעלות, מכאן ואילך תראה על פי ההתפתחות , לרוב ממשיכים להוריד בין חצי למעלה בשבוע .
לגבי זמני ההאכלה, אתה יכול לצפות במדריך המצולם ,מצויין בו את זמני ההאכלה שעל גבי האריזות, מה שמשתנה זה בעצם הכמויות.
גם לגבי הכמויות יש לך מידע כיצד לקבוע את הכמות.
תראה את הסירטון אם לא הבנת תשאל.
מדריך מצולם להכנת דייסה
הטמפרטורה באומנת זהה לפחות בשלושה שבועות הראשונים בהם מורידים מעלה בשבוע, לאחר שלושה שבועות הטמפרטורה תהיה על 34 מעלות וכאן מתחילים להוריד חצי מעלה בכל שבוע במשך השבועיים הבאים כך שמעכבים מעט את ההורדה של הטמפרטורה.
בגיל חודש הגוזל יהיה על 33 מעלות, מכאן ואילך תראה על פי ההתפתחות , לרוב ממשיכים להוריד בין חצי למעלה בשבוע .
לגבי זמני ההאכלה, אתה יכול לצפות במדריך המצולם ,מצויין בו את זמני ההאכלה שעל גבי האריזות, מה שמשתנה זה בעצם הכמויות.
גם לגבי הכמויות יש לך מידע כיצד לקבוע את הכמות.
תראה את הסירטון אם לא הבנת תשאל.
מדריך מצולם להכנת דייסה