ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

מאמרים שונים בנושא תזונה,מחלות,ריבוי והדרכה כללית

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
הודעות: 32614
הצטרף: 23 אוקטובר 2007 16:28
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי eli_lea »

היי יניב,

הטמפרטורה באומנת זהה לפחות בשלושה שבועות הראשונים בהם מורידים מעלה בשבוע, לאחר שלושה שבועות הטמפרטורה תהיה על 34 מעלות וכאן מתחילים להוריד חצי מעלה בכל שבוע במשך השבועיים הבאים כך שמעכבים מעט את ההורדה של הטמפרטורה.
בגיל חודש הגוזל יהיה על 33 מעלות, מכאן ואילך תראה על פי ההתפתחות , לרוב ממשיכים להוריד בין חצי למעלה בשבוע .

לגבי זמני ההאכלה, אתה יכול לצפות במדריך המצולם ,מצויין בו את זמני ההאכלה שעל גבי האריזות, מה שמשתנה זה בעצם הכמויות.
גם לגבי הכמויות יש לך מידע כיצד לקבוע את הכמות.
תראה את הסירטון אם לא הבנת תשאל.
מדריך מצולם להכנת דייסה
risto
בקיעה
בקיעה
הודעות: 333
הצטרף: 14 מאי 2010 18:18
שם פרטי:: ....

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי risto »

מאמר מעניין מאוד.תודה אלי.
סמל אישי של משתמש
יונתן כהן
גוזל
גוזל
הודעות: 866
הצטרף: 29 יוני 2010 12:38
שם פרטי:: נריה

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי יונתן כהן »

אלי כתבת
ימים 1-7 כל שעתיים ארוחה אחרונה בחצות ארוחה ראשונה בין 5-6 בבוקר
זה אומר שמחצות עד 5-6 בבוקר הם לא מקבלים שום ארוחה?!?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
הודעות: 32614
הצטרף: 23 אוקטובר 2007 16:28
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי eli_lea »

נכון, מחצות ועד שש בבוקר לא נותנים מזון.
סמל אישי של משתמש
wwwwww
בקיעה
בקיעה
הודעות: 562
הצטרף: 28 אוקטובר 2010 11:16
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: יניב7

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי wwwwww »

אך אני יודע כמה זמן הפסקה לעשות בן ארוחה לארוחה מה כל 5 דקות אני יצתרך לימדוד את הזפק??..
תמונה
" :) חולה על תוכים :) "
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
הודעות: 32614
הצטרף: 23 אוקטובר 2007 16:28
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי eli_lea »

יש לך בעמוד הראשון טבלת זמנים להאכלות, בשעות המצויינות צריך לבדוק את הזפק ולפעול על פי הריקון.
סמל אישי של משתמש
idanboko
בקיעה
בקיעה
הודעות: 159
הצטרף: 04 ספטמבר 2009 20:08
שם פרטי:: עידן
מיקום: דימונה

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי idanboko »

רשום בתחילת המאמר שאחת מהסיבות להחתמה היא הגדלת כמות הסבבים בכל עונה.
למה מתכוונים??
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
הודעות: 32614
הצטרף: 23 אוקטובר 2007 16:28
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי eli_lea »

הכוונה פשוטה, אם אתה מאפשר להורים לגדל את הגוזלים הם יתחילו סבב חדש מאוחר יותר לאחר שהגוזלים יתאו מבתי ההטלה ויהפכו לעצמאים. אם אתה לוקח את הגוזלים להחתמה אתה בעצם חוסך מההורים את זמן התהליך שהם היו משקיעים בגוזלים ולפיכך הם מתחילים להתרבות מוקדם יותר , המשמעות של מוקדם יותר - יותר סבבים בעונה.
סמל אישי של משתמש
idanboko
בקיעה
בקיעה
הודעות: 159
הצטרף: 04 ספטמבר 2009 20:08
שם פרטי:: עידן
מיקום: דימונה

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי idanboko »

וואי זה לא ידעתי.
מאוד מעניין!
תודה
אבי47
ביצה
ביצה
הודעות: 42
הצטרף: 27 מרץ 2012 19:54

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי אבי47 »

תודה רבה
ושיהיה לנו בהצלחה
שלח תגובה

חזור אל “מאמרים ומדריכים”