מדריך מצולם להכנת דייסה
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים
- הודעות: 2298
- הצטרף: 21 יולי 2008 12:57
- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
- מיקום: בקעת אונו
Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
סבבה תודה, אני אף פעם לא שומר את מה שנישאר אחרי האכלה כי זה צובר חיידקים או משהו כזה...
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
תודה רבה, מאוד שימושי ,
Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
תודה
זה יעזור לי
זה יעזור לי
Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
שגיא לא ככה מכינים ללורי.
כתבת לך את ההכנה.
אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.
כתבת לך את ההכנה.
אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.
Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
3758 כתב:שגיא לא ככה מכינים ללורי.
כתבת לך את ההכנה.
אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.
מדובר בסירטון על הכנת דייסה לגוזלים טרם גמילה. בדיוק כך מכינים דייסה וגם ללורים שאינם גמולים.