לקסיקון,מאמרים,תמונות,סרטונים,מכירה,קנייה ועוד..

התחבר |  הרשמה
הרשמההתחברחיפוש שאלות נפוצות

פרסם נושא חדש הגב לנושא
 [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גוזל שלא אוכל
הודעהפורסם: 08 פבואר 2010, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
שנות חברות בקהילה
בקיעה
בקיעה
מידע נוסף
יש לי גוזל של קוקטייל בן שבועיים וקצת. יש לי אותו כבר שבוע, אני מאכיל אותו מדייסה כמו שצריך. היום שמתי לב שאחרי שאני מאכיל אותו בכמה שלוקים, הוא ישר נרדם ולא מוכן לאכול יותר, למרות שהזפק שלו לא מלא. כשהוא סוף סוף אוכל הוא מגלה אדישות ולא מתלהב, לעומת אח שלו, שמוכן להרוג בשביל דייסה.... זה נורמלי?

שתף ב-Facebook שתף ב-Twitter שתף ב-Orkut שתף ב-Digg שתף ב-MySpace שתף ב-Delicious שתף ב-Technorati
 חזור למעלה
   פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גוזל שלא אוכל
הודעהפורסם: 08 פבואר 2010, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
שנות חברות בקהילהשנות חברות בקהילה
מנהל ראשי
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
מנהל ראשי
מידע נוסף
נורמלי זה לא, גוזל צריך להיות לרוב ערני ומוכן לקבל מזון, יתכן שיש לגוזל חולשה כלשהיא וזה מצב שעלול לקרות אך משתנה ולא נמשך לאורך זמן, תנסה להעלות את טמפרטורת המזון במעט תוך הקפדה כמובן לא לעבור את החום הנדרש על מנת שלא לגרום כוויה ונזק.
יתכן שאוכל מעט חם יותר יעורר אותו. אם מתאפשר לך נסה לחלק את הארוחות למספר פעמים רב יותר כשבכל ארוחה מעט פחות מזון.
תעקוב אחר הנושא של העיכול , על אף שציינת שהמזון מתרוקן עלולים במצבים כאלה להתפתח בעיות בזפק והאטה בקצב העיכול.

חזור למעלה
  הגלריה שלי  בית הגידול שלי פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פבואר 2010, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
שנות חברות בקהילה
בקיעה
בקיעה
מידע נוסף
היום בבוקר האכלתי את הגוזל ניראה שהוא בסדר הוא התנהג כרגיל
רוב הזמן הגוזלים יושנים זה נורמלי?

חזור למעלה
   פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פבואר 2010, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
מנהל ראשי
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
מנהל ראשי
מידע נוסף
כן נורמלי, בגיל שבועיים הגוזלים לא פעילים במיוחד, אוכלים ישנים מלשלשים אוכלים ישנים, מעט מאוד פעילות של ניסיון קבלת אוכל מאחד האחים.

חזור למעלה

הודעהפורסם: 08 פבואר 2010, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
שנות חברות בקהילה
בקיעה
בקיעה
מידע נוסף
אלי עוד שאלה
אני מאכיל את הגוזלים באותה כמות של מזון. לאחד הזפק מתרוקן תוך שעתיים וחצי ולשני אחרי ארבע שעות. זה שמתרוקן אצלו יותר מהר, הוא יותר קטן מזה שמתרוקן לו לאט. זה הגיוני?

חזור למעלה
   פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פבואר 2010, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
מנהל ראשי
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
מנהל ראשי
מידע נוסף
בהאכלה הכל יתכן, אל תשכח שלא כל הגוזלים מתפקדים אותו דבר, לכל גוזל חילוף חומרים אחר והתפתחות אחרת, לכן בהאכלה אתה צריך לפעול על פי הנתונים שמולך ועל פי קצב הגוזל ולא על פי טבלאות ונוסחאות. גוזל שמעכל פחות מהר אפשר להוריד לו בסמיכות או להוריד לו בכמות המזון , אם אתה חושב שלגדול יותר יש בעייה תעשה לו הפסקה במתן המזון לאחר ריקון הזפק לעוד 4 שעות, לאחר מכן תתחיל במתן
דייסה 15-20% אבקה והשאר מים לא בכמויות גדולות (4ML יספיקו) ,לאחר שתי ארוחות כאלה תתחיל לחזור למתן דייסה סמיכה יותר 25% אחוז בערך אבקה והשאר מים. אל תפוצץ את הזפק, תן כמות נורמלית כך שהזפק יתמלא אך לא יהיה מלא מידי ומתוח.
המטרה היא להחזיר את תפקוד הזפק לפעולה טובה יותר מחדש .

חזור למעלה

הודעהפורסם: 08 פבואר 2010, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
שנות חברות בקהילה
מורחקים
מורחקים
מידע נוסף
עידו, זה הגיוני שזה שיותר קטן מתרוקן יותר מהר - הוא יותר קטן :-) לכן הוא צריך יותר ארוחות.
עניין האדישות וחוסר הרצון להמשיך לאכול שאתה מתאר בהתחלה יכול להיות קשור גם בכך שהדיסה התקררה בינתיים שאתה מאכיל (הדיסות מתקררות עכשיו מאד מהר) או... שלגוזל עצמו ניהיה מאד קר (הוא יותר קטן - לכן מגיב לקור יותר מהר..)...

דיויד.

חזור למעלה
   פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פבואר 2010, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
שנות חברות בקהילה
בקיעה
בקיעה
מידע נוסף
הגוזל בסדר
כנראה הדייסה היתה קצת קרה

חזור למעלה
   פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא
 [ 9 הודעות ] 

נושאים דומים - נושאים קרובים
 כותרת הנושא   פורום   מחבר   תגובות 
 להאכיל גוזל  מגדלים  natan  24
 מאיזה גיל אפשר להחתים גוזל קוקטיל או תוכון בלי אומנת  מגדלים  גיא סבג  7
 למסירה גוזל מיינה  קנייה, מכירה ומסירה.  shmolikk1  0
 גוזל מיינה עזרה דחוף.....  מגדלים  shmolikk1  8
 נולד גוזל חדש!!!!  מגדלים  נריה אור  52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: 455, buuz2010, Google Adsense [Bot], idan hakim, miko105, moor1212, natan, ofzir, refael608, shayh, shlomi912, sniper10, yaniv212, אדיר_10, אליאן אלון, בר אקנין2, גיא1, גילהסי, טום, ערן עזרן, שירלי87, תום לביא ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

עבור ל:  

אתרנו תוכי אינפו-תוכים מידע ומכירות הוקם עבורכם קהילת ומגדלי התוכים,אתרנו הפך תוך זמן מועט לאתר התוכים המוביל בארץ,אתרנו תוכים מידע ומכירות מכיל לקסיקון ומאמרים בלעדיים
על רוב זני התוכים בעולם ומכיל מעל 450 סוגי תוכים שונים,באתרנו תוכלו למצוא מענה מקצועי ומהיר בכל הנוגע לציפורים ותוכים,כמו כן פורום יעוץ מקצועי בניהולו של ד"ר עדי גנץ המוביל
בתחום תוכים ובעלי כנף בארץ ובעולם.אנו מנהלי האתר עומדים לרשותכם בכל שאלה ותוך זמן מועט תקבלו מענה מקצועי.
פורום תוכים - פורטל - גלריה - מחירון תוכים - וטרינר - חפש - צור קשר - אודותינו - מפת האתר - דרושים - שותפים - כתבו עלינו

תכנון,תכנות,תחזוקה ועיצוב UziDesign 2008 | מבוסס מערכת phpBB | דגי נוי | קהילת דיאבלו 3 הישראלית | כל הזכויות שמורות © תוכים מידע ומכירות