דף 3 מתוך 3

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 14 דצמבר 2015 20:52
על ידי george
42 מעלות ליום הראדון בשביל גוזל ארה זה לא ממש הרבה?

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 15 דצמבר 2015 09:09
על ידי eli_lea
שים לב, מדובר על טמפרטורת המזון (40-42 מעלות) ולא טמפרטורה סביבתית!

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 17 דצמבר 2015 23:02
על ידי george
דיברתי עם וטרינר והוא אמר לי ש42 יכול לשרוף לו את הגרון.?

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

נשלח: 18 דצמבר 2015 12:10
על ידי eli_lea
שטויות. חום הגוף של התוכי הוא 40 מעלות. 42 מעלות יוצר עבורו מזון חמים שמושך אותו לאכול.
כתבתי עד 42 מעלות כך שאני לא ממליץ לעבור את הטמפרטורה הזאת. עדיין אני מאכיל את הגוזלים שלי בטמפרטורה זו ולאף
גוזל לא נשרף הגרון. תשאל את הוטרינר שלך כמה גוזלים הוא האכיל ולכמה מהם נשרף הגרון.
אגב אתה יכול לעשות ניסוי, חום גופנו הוא כ 37 מעלות, תשים מעט מזון בטמפרטורה של 42 מעלות בפה ותבדוק האם אתה נכווה.