ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

מאמרים שונים בנושא תזונה,מחלות,ריבוי והדרכה כללית

מנהל: מפקחים

george
בקיעה
בקיעה
הודעות: 326
הצטרף: 29 אוקטובר 2011 14:08
שם פרטי:: יש כינוי

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי george »

42 מעלות ליום הראדון בשביל גוזל ארה זה לא ממש הרבה?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
הודעות: 32614
הצטרף: 23 אוקטובר 2007 16:28
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי eli_lea »

שים לב, מדובר על טמפרטורת המזון (40-42 מעלות) ולא טמפרטורה סביבתית!
george
בקיעה
בקיעה
הודעות: 326
הצטרף: 29 אוקטובר 2011 14:08
שם פרטי:: יש כינוי

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי george »

דיברתי עם וטרינר והוא אמר לי ש42 יכול לשרוף לו את הגרון.?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
הודעות: 32614
הצטרף: 23 אוקטובר 2007 16:28
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים

שליחה על ידי eli_lea »

שטויות. חום הגוף של התוכי הוא 40 מעלות. 42 מעלות יוצר עבורו מזון חמים שמושך אותו לאכול.
כתבתי עד 42 מעלות כך שאני לא ממליץ לעבור את הטמפרטורה הזאת. עדיין אני מאכיל את הגוזלים שלי בטמפרטורה זו ולאף
גוזל לא נשרף הגרון. תשאל את הוטרינר שלך כמה גוזלים הוא האכיל ולכמה מהם נשרף הגרון.
אגב אתה יכול לעשות ניסוי, חום גופנו הוא כ 37 מעלות, תשים מעט מזון בטמפרטורה של 42 מעלות בפה ותבדוק האם אתה נכווה.
שלח תגובה

חזור אל “מאמרים ומדריכים”