Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
נשלח: 05 יולי 2010 17:29
סבבה תודה, אני אף פעם לא שומר את מה שנישאר אחרי האכלה כי זה צובר חיידקים או משהו כזה...
קהילת התוכים הגדולה והמקצועית בישראל. באתר: לקסיקון, מאמרים, תמונות, סרטונים, קניה ומכירה, מסירה, מענה מקצועי ועוד.
https://www.tukinfo.com/forum/
3758 כתב:שגיא לא ככה מכינים ללורי.
כתבת לך את ההכנה.
אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.