דף 2 מתוך 2

Re: מדריך מצולם להכנת דייסה

נשלח: 05 יולי 2010 17:29
על ידי lahav123
סבבה תודה, אני אף פעם לא שומר את מה שנישאר אחרי האכלה כי זה צובר חיידקים או משהו כזה...

Re: מדריך מצולם להכנת דייסה

נשלח: 05 יולי 2010 18:08
על ידי Ben
תודה רבה, מאוד שימושי ,
תמונה

Re: מדריך מצולם להכנת דייסה

נשלח: 09 אוגוסט 2010 00:43
על ידי xSaGi
תודה :D
זה יעזור לי

Re: מדריך מצולם להכנת דייסה

נשלח: 09 אוגוסט 2010 04:56
על ידי פיונוס 2
שגיא לא ככה מכינים ללורי.

כתבת לך את ההכנה.

אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.

Re: מדריך מצולם להכנת דייסה

נשלח: 09 אוגוסט 2010 08:45
על ידי eli_lea
3758 כתב:שגיא לא ככה מכינים ללורי.

כתבת לך את ההכנה.

אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.

מדובר בסירטון על הכנת דייסה לגוזלים טרם גמילה. בדיוק כך מכינים דייסה וגם ללורים שאינם גמולים.