ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מדריך מצולם להכנת דייסה

מאמרים שונים בנושא תזונה,מחלות,ריבוי והדרכה כללית

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
lahav123
פוקח עיניים
פוקח עיניים
הודעות: 2298
הצטרף: 21 יולי 2008 12:57
אזור מכירה: בקעת אונו
שם פרטי:: להב
מיקום: בקעת אונו

Re: מדריך מצולם להכנת דייסה

שליחה על ידי lahav123 »

סבבה תודה, אני אף פעם לא שומר את מה שנישאר אחרי האכלה כי זה צובר חיידקים או משהו כזה...
תמונה

_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים
הודעות: 1992
הצטרף: 14 מרץ 2009 16:42
שם פרטי:: בן
מיקום: אשדוד

Re: מדריך מצולם להכנת דייסה

שליחה על ידי Ben »

תודה רבה, מאוד שימושי ,
תמונה
תמונה
xSaGi
ביצה
ביצה
הודעות: 55
הצטרף: 06 אוגוסט 2010 18:47

Re: מדריך מצולם להכנת דייסה

שליחה על ידי xSaGi »

תודה :D
זה יעזור לי
פיונוס 2
בקיעה
בקיעה
הודעות: 313
הצטרף: 27 ינואר 2010 11:12

Re: מדריך מצולם להכנת דייסה

שליחה על ידי פיונוס 2 »

שגיא לא ככה מכינים ללורי.

כתבת לך את ההכנה.

אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
הודעות: 32614
הצטרף: 23 אוקטובר 2007 16:28
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מדריך מצולם להכנת דייסה

שליחה על ידי eli_lea »

3758 כתב:שגיא לא ככה מכינים ללורי.

כתבת לך את ההכנה.

אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.

מדובר בסירטון על הכנת דייסה לגוזלים טרם גמילה. בדיוק כך מכינים דייסה וגם ללורים שאינם גמולים.
שלח תגובה

חזור אל “מאמרים ומדריכים”