מדריך מצולם להכנת דייסה
נשלח: 26 אפריל 2010 12:05
השימוש בדייסה ואופן הכנתה.
כללי:
השימוש בדייסה נפוץ ביותר ובמיוחד בשנם האחרונות כשהרבה מגדלים רוצים להיות בעליו של תוכי מוחתם ומתנסים בהחתמות
תמיד ישנם שאלות ותהיות לגבי סוגי הדייסות השונים שמוצעים בשוק.
לרוב כל הפורמולות מהחברות השונות טובות , חשבו שהדייסה תהיה כזאת שתהיה נוחה לעירבוב ולא יווצרו גושים מצד אחד ומצד שני
מזינה ומתעכלת היטב. ישנם מספר חברות בארץ שהדייסות הוכיחו את עצמן ונעשה בהן שימוש יום יומי ולאורך זמן, הדייסות הן פריטי בירד
קייטי ועוד.
חשוב לדעת שאין לעבור מדייסה לדייסה באופן חד ומהיר, במעבר בין שני סוגים שונים יש לערבב בין הדייסות , בתחילה 30% מהדייסה החדשה בקודמת , לאחר יום 60% ורק לאחר מכן לעבור לשימוש מלא בדייסה החדשה.
הדייסה מכילה חומרים שונים ונוטה להחמיץ , יש לשמור את האריזה סגורה ובמקום קריר .
חימום הדייסה:
הדרך הטובה ביותר לשמור על חום הדייסה הינה ע"י טבילת הכלי עם הדייסה בכלי עם מים חמים , יש המחממים שוב את הדייסה במיקרוגל
זו דרך חימום שאפשר לעשות בה שימוש אך יש לשים לב היטב לסכנות שביצירת נקודות חמות ולוהטות בתוך הדייסה העלולים לגרום לכוויה בזפק ולנזק כבד לתוכי.
צפו בסירטון על אופן הכנת הדייסה.
http://flix.tapuz.co.il/v/watch-3598334-.html
בתאבון...
כללי:
השימוש בדייסה נפוץ ביותר ובמיוחד בשנם האחרונות כשהרבה מגדלים רוצים להיות בעליו של תוכי מוחתם ומתנסים בהחתמות
תמיד ישנם שאלות ותהיות לגבי סוגי הדייסות השונים שמוצעים בשוק.
לרוב כל הפורמולות מהחברות השונות טובות , חשבו שהדייסה תהיה כזאת שתהיה נוחה לעירבוב ולא יווצרו גושים מצד אחד ומצד שני
מזינה ומתעכלת היטב. ישנם מספר חברות בארץ שהדייסות הוכיחו את עצמן ונעשה בהן שימוש יום יומי ולאורך זמן, הדייסות הן פריטי בירד
קייטי ועוד.
חשוב לדעת שאין לעבור מדייסה לדייסה באופן חד ומהיר, במעבר בין שני סוגים שונים יש לערבב בין הדייסות , בתחילה 30% מהדייסה החדשה בקודמת , לאחר יום 60% ורק לאחר מכן לעבור לשימוש מלא בדייסה החדשה.
הדייסה מכילה חומרים שונים ונוטה להחמיץ , יש לשמור את האריזה סגורה ובמקום קריר .
חימום הדייסה:
הדרך הטובה ביותר לשמור על חום הדייסה הינה ע"י טבילת הכלי עם הדייסה בכלי עם מים חמים , יש המחממים שוב את הדייסה במיקרוגל
זו דרך חימום שאפשר לעשות בה שימוש אך יש לשים לב היטב לסכנות שביצירת נקודות חמות ולוהטות בתוך הדייסה העלולים לגרום לכוויה בזפק ולנזק כבד לתוכי.
צפו בסירטון על אופן הכנת הדייסה.
http://flix.tapuz.co.il/v/watch-3598334-.html
בתאבון...